What is the best Waist Trainer?

Wanneer jij op zoek bent naar een Waist Trainer wil je toch de beste kwaliteit om de beste resultaten te krijgen?

Er zijn meerdere factoren die bijdragen aan de effectiviteit van een Waist Trainer. Zoals jouw doelen, voorkeuren, inzet en toewijdingAls het gaat om het vormen van je middenlijf, taille en verminderen van buikomvang kies je een waist trainer die resultaat kan geven, dus kies je kwaliteit. 

Niet alle Waist Trainers zijn op dezelfde manier en met dezelfde materialen gemaakt. En juist deze dingen bepalen de compressie van een product en hoe en welke resultaten je zult bereiken.

 

Originele Colombiaanse Waist Trainers

Originele Colombiaanse Waist Trainers worden van topkwaliteit natuurlatex gemaakt. Dit is na te gaan door het gewicht van een product. Een echte kwaliteits Waist Trainer zit bijna een halve kilo aan natuurlatex in. En een namaak Waist Trainer zit helemaal geen natuurlatex of slechts een vijfde van dit gewicht.

Maar je kunt je Waist Trainer dus niet wegen voor aanschaf. Waar kun je dan op letten…..

  • Rijtjes met haakjes zitten te dicht op elkaar
  • Haakjes niet in latex maar in stof of satijn vastgemaakt
  • Plastic verpakking zonder merk
  • Opvallend lage prijs
  • Merk staat niet bij het product vermeld
  • Geen info op website over de producten (blogs, guides)

 

 

Goedkope Waist Trainers

Goedkope waist trainers zijn enkel laags en hierdoor gewoon niet stevig genoeg om efficiënt en goed mee te kunnen waist trainen. Of de lagen zijn van lage kwaliteits materialen gemaakt. Materiaal wat te snel oprekt en te weinig elasticiteit heeft om jou resultaat en ondersteuning te geven.

Hele goedkope waist trainers zijn gemaakt van stof en zullen snel oprekken. Ze geven niet genoeg compressie (druk) om werkelijk resultaat mee te behalen. En juist de compressie is zo belangrijk voor het waist training proces. 

 

Als de rek er snel uit is doet de waist trainer niks meer voor je en voor de ondersteuning van je lichaam. 

 

Wanneer er wel latex gebruikt word in namaak items is dit vaak een minimaal aan gewicht en eerder rubber dan latex te noemen. Het is zelfs mogelijk dat er plastic baleinen in zitten. De Colombiaanse merken op deze site hebben 2 lagen tot 3 lagen aan materialen. Daarbij produceren Ann Michell & Ann Chery met de hoogste kwaliteit “medisch” latex.

Ook krijg je nergens een gebruiksaanwijzing of uitleg bij je Waist Trainer. Bij ons ontvang je direct na je bestelling een gebruiksaanwijzing met daarin je opbouwschema en was instructies.

 

Welk model Waist Trainer kiezen?

 

Een Waist Trainer koop je omdat je een doel hebt en weet wat je daarvoor wilt inzetten. En op basis van je doel en inzet bepaal je het juiste model. Ann Michell & Ann Chery hebben als enige merken meerdere modellen en zelfs modellen met verschillende lengtes. Zodat er voor iedereen resultaat te behalen is.

 

Om je snel te helpen naar het juiste model Waist Trainer voor jouw lichaam en doel hoef je maar 1 vraag te beantwoorden! 

 

Wanneer/waarom wil jij je Waist Trainer dragen?

 

Voor al je vragen, advies, hulp bij model en maatkeuze en zelfs voor het plaatsen van je bestelling zitten wij iedere werkdag van 14 tot 22 uur voor je klaar.

X
WhatsApp WhatsApp