Original Colombian Waist Trainers

Je bent op zoek naar Originele Waist Trainers. De producten die in Colombia worden gemaakt door bedrijven met ruim 30 jaar ervaring (Ann Chery al 37 jaar!). Maar waarom wil jij de beste kwaliteit?

Online is er zoveel te lezen over Waist Trainen, maar veel is gebaseerd op de Chinese waist trainers die sinds 2014 op de markt kwamen in Europa. De merken Ann Chery & Ann Michell doen veel moeite om deze namaak productie te stoppen. Want de slechte kwaliteit van de namaak producten brengen de goede naam van deze merken in slecht daglicht. Chinese Waist Trainers & B merken worden van een heel ander materiaal gemaakt dan de A merken uit Colombia. Deze namaak doet vrijwel niks voor je lichaam of is van hele korte duur. De Originele merken willen dat de consument het verschil direct ziet wanneer deze online of in een winkel worden aangeboden. 

Omdat wij als webshop alweer 10 jaar bestaan hebben we al onze ervaring uitgebreid beschreven in diverse artikelen in deze online Waist Trainer Guide. Nergens vind je online meer gratis informatie over het Waist Training proces als op deze website.

 

De eerste keer een Waist Trainer kopen

 

Informeer jezelf is het beste advies wat wij en andere verkopers van de kwaliteits merken Ann Chery en Ann Michell je willen meegeven. Lage kwaliteits materialen en een verkeerde vormgeving van een zogenaamde waist trainer kunnen weinig voor je doen. Ze doen niks voor je lichaamsvorm, niks als je centimeters wilt verliezen, niets als je ondersteuning voor je rug zoekt en ook niets voor de lange termijnsresultaten. 

Leer daarom online al de verschillen tussen namaak en origineel te herkennen. Dat is niet zo moeilijk, een 1e productfoto lijkt bijvoorbeeld vaak origineel te zijn maar aan de volgende foto’s zie je direct of het om een namaak gaat of niet. Voor het herkennen van namaak en Origineel vind je hier meer informatie.

 

Waist Training doelen

 

Maak een gerichte keuze: waarom wil jij waist trainen? Uniek hiervoor is onze categorie: “Mijn Doel” om makkelijk je weg te vinden tussen de verschillende mogelijkheden en modellen Waist Trainers. 

Het kiezen van je maat moeilijk? Helemaal niet met de Europese kledingmaten die wij bij ieder product achter de colombiaanse maten hebben vermeld. En bij elke vorm van twijfel zijn er de uitgebreidde maattabellen of maak je gebruik van persoonlijke advisering. 

Ruilen van ons vast assortiment aan Waist Trainers is mogelijk. Pas je ontvangen Waist Trainer op een hygienische wijze zoals wij dit beschrijven want Shapewear is een hygiene product.

 

X
WhatsApp WhatsApp