Classic or Sport Waist Trainer?

Wat is een Classic Waist Trainer ?

 

De Classic Fajas zijn Waist Trainers geschikt voor dagelijks dragen in de kleuren zwart of beige/nude. Alle Classic Waist Trainers zijn geschikt voor dagelijks dragen. Door over ieder model een kleine uitleg te geven ontdek je het verschil tussen een classic of sport trainer.

 

  • Latex Classic 3 hooks Waist Trainers zijn de meest verkochtte items wereldwijd. Deze modellen zijn met gemiddeld 32 cm de lange waist trainers voor volledige bedekking van je onderbuik. Geschikt voor dagelijks dragen, onder je kleding, ondersteuning na een bevalling, bij rugklachten en verbetering van je lichaamshouding. 

  • Het Full Vest Latex Waist Trainer model van Ann Chery (AC2027) heeft 3 rijen met haakjes (laatste SALE modellen met 2 rijen haakjes!). Dit model pakt de achterzijde van je rugvet aan. Het geeft een mooi egaal geheel bijvoorbeeld onder een hooggesloten jurkje. Dit is een lang model Waist Trainer (32 cm) welke je onderbuik goed bedekt, voor dagelijks dragen, onder je kleding, na een bevalling, bij rugklachten en verbetering van je lichaamshouding.

  • Een Semi Vest Waist Trainer heeft verstelbare bandjes en is verkrijgbaar in een model met 3 rijen met haakjes (AC2028) (laatste SALE modellen met 2 rijen haakjes). Dit model pakt ook de rand op je onderrug boven je BH bandjes aan en geeft een egaal geheel onder jurkjes, zelfs al zijn deze jurkjes iets minder hooggesloten. Dit is een lang model Waist Trainer (32 cm) voor volledige bedekking van je onderbuik. Dit model kies je als je vooral je waist trainer dagelijks zult dragen, onder je kleding, na een bevalling, bij rugklachten en verbetering van je lichaamshouding.
 
 

Wat is een Sport Waist Trainer?

 

Een Sport Waist Trainer heeft naast latex nog een extra laagje elastan. De latex laag zit hier in de tussenlaag van het product en de buitenlaag bevat katoen en elastan. Dit zorgt ervoor dat het product steviger is en geschikt is om mee te sporten. Dit zijn de Waist Trainers met maximale compressie. Bij rugklachten of de meest stevige ondersteuning van je rug adviseren wij je een Sport model, maar een Classic Vest is hier ook voor geschikt. De meeste Sport Waist Trainers zijn lang van lengte, een tweetal zijn korter. Door over ieder model een kleine uitleg te geven ontdek je het verschil tussen een classic of sport trainer. 

 

  • Long Torso Sport Waist Trainers van Ann Chery & Ann Michell hebben 3 rijen met haakjes en zijn ongeveer 32 cm lang. Verkrijgbaar in de kleuren paars, roze en blauw (Ann Chery AC2023) en zwart (Ann Michell AM2024) Deze lange Sport modellen bedekken je onderbuik volledig ook als je langer bent en/of een langer bovenlijf hebt. Met dit model kun je naast dagelijks onder kleding dragen ook intensief sporten. Zeer stevige ondersteuning van je rug en na een zwangerschap.

  • De korte 2 hooks Waist Trainers (AC2038) van Ann Chery bevatten aan de binnenlaag volledig latex. Deze modellen hebben aan de buitenzijde een extra laagje katoen met elastan en komen in kleurtjes of zwart met een metallic glans. Met een lengte van gemiddeld 29 cm behoren deze waist trainers tot de kortere modellen en zijn de perfecte modellen als je korter van lengte bent en een korter middenlijf hebt. Of als je gewoon wat meer flexibiliteit wenst tijdens het waist trainen. Dit model bedekt ook je onderbuik als je een korter bovenlichaam hebt. Voor dagelijks dragen & sporten, onder kleding, na een zwangerschap, verbetering van houding en rugklachten.

  • Het Ann Chery Fitness Belt is het kortste (25 cm) latex Waist Trainer model van Ann Chery (AC2051). Dit model is geschikt voor sporten en ter ondersteuning van de rug en genereert een sauna effect en helpt daarbij ook echt je huid verstevigen. Natuurlijk kun je dit model ook dagelijks dragen maar het zal zichtbaarder onder kleding zijn dan de bovenstaande modellen. Dit model is heel flexibel wat betreft maat. Door de klittenband en elastieken band kun je dit model verder afstellen in maat. Het voordeel hiervan is, vind je het aan het eind van de dag toch te strak aanvoelen kunnen je het makkelijk iets losser dragen. Dit model komt in de combinatie kleuren: zwart met roze, zwart met blauw of volledig zwart.

  • De Sport Full Vesten (AM2021 & AC2022) hebben geen verstelbare bandjes. Dit vest pakt de achterzijde van je rugvet aan. Het geeft een mooi egaal geheel bijvoorbeeld onder een hooggesloten jurkje. Dit is een lang model Waist Trainer onderbuik bedekkend, voor dagelijks dragen onder je kleding en intensief sporten. Extra stevige ondersteuning na een bevalling, bij rugklachten en verbetering van je lichaamshouding.

  • Waist Trainers met ritsen zijn het meest onzichtbaar onder kleding. Gemiddeld zijn deze 32 cm lang aan de voorzijde voor volledige bedekking van je onderbuik. Geschikt voor dagelijks dragen en sporten maar voor de gevorderde waist trainster. Omdat deze de hoogste compressie hebben!
 
 

X
WhatsApp WhatsApp